Zagreb

LOKACIJA12080210_1656883674595628_4236468302740517634_o

EASY GOING STORE

ARENA CENTAR, VICE VUKOVA 6

10000 ZAGREB

KONTAKT

e-mail: arena-store@polufinale.hr

tel: 01/614 26 26

Na Facebooku:

https://www.facebook.com/easy.going.store/?fref=ts

O TRGOVINI

14480532_1316880661678365_3372233425268428713_o

Nakon što je led probijen u Splitu otvaranjem Easy Going Store-a prošle godine u rujnu, logičan nastavak bilo je otvaranje istog koncepta prodavaonice i u sklopu Arena centra u Zagrebu. Na prvom katu na 100 m2 EGS nudi odjeću i obuću za boravak na otvorenom s naglaskom na trčanje i planinarenje. U nizu svjetski renomiranih brandova valja izdvojiti Columbia sportswear, Regattu, Salomon, Mizuno, Brooks, New Balance, Compressport, Camelbak, Fundango, a obećajemo i novitete u budućnosti.

U samoj prodavaonici očekuje Vas educirano prodajno osoblje od kojih su neki vrlo kvalitetni i iskusni trail trkači, što garantira kvalitetan prodajni savjet iz prve ruke.

Dođite, uvjerite se i budite dio naše priče!


BRANDOVI

COLUMBIA SPORTSWEAR

Riječ je o obiteljskoj tvrtki koja je osnovana 1938. uColumbia-Logo Portlandu,Oregon − USA i startala je kao proizvođač šešira. Danas jedan od globalnih lidera u dizajnu, marketingu i distribuciji aktivne outdoor odjeće i obuće s distribucijom u više od 10.000 trgovina u preko 60 zemalja.
Brand je postavio pred sebe cilj da bude prepoznatljiv kao najinovativniji u proizvodnji odjeće i obuće za boravak na otvorenom. Njihov moto je da uloženi trud, kreativnost, strast i upornost mogu promijeniti svijet, te iz tog razloga    neprekidno isprobavaju nove stvari.

SALOMON

salomon_logoBrand koji smo još ne tako davno vezivali isključivo za zimske sportove i skije na kojima se Janica odvozila do 4 olimpijske medalje u Salt Lake Cityu. U međuvremenu se pozicionirao kao svjetski brand broj 1 u obući za trail
i treking. U samo 10 godina svojim inovacijama i kvalitetom došli su od nule do vrha. Upravo povodom te desete obljetnice izdaju posebno liniju svojih popularnih XA PRO tenisica koje ćete u Hrvatskoj u studenom imati priliku kupiti na vrlo limitirajučem broju prodajnih mjesta. Jedno od njih je naravno Easy Going Store.

REGATTA GREAT OUTDOORS

regatta_great_outdoors_logo_detailJoš jedna od perjanica dućana je svakako ovaj na našem tržištu nedovoljno zastupljen engleski brand koji spaja moderni dizajn i tehnološke prednosti koje vam omogućavaju da na otvorenom izgledate atraktivno, ali ujedno i da se osjećate vrlo konforno. Sami za sebe vole reći da ih je početkom 80-tih godina prošlog stoljeća bilo svega 12 koji su krenuli u avanturu. Bilo da ste planinar, biciklist, backpacker, vrtlar, kamper ili još jednostavnije da šećete psa ili da se s djecom igrate nogomet u dvorištu, Vi ste spremni na avanturu zvana Regatta.

COMPRESSPORT

logo_compressport_v3_0908-1Koristi od nošenja Compressport opreme tijekom aktivnosti ili faze oporavka dokazane su u praksi. No sam razvoj proizvoda prolazi kroz razne faze testiranja, pa tako i ono u laboratoriju. Compressport podupire mišiće i smanjuje vibracije uzrokovane udarcima o pod. Vibracije mogu uzrokovati oštećenje mišića te ubrzati zamor tijekom dugih napora. Compressport ograničava vibracije te time smanjuje mogućnost oštećenja mišića te spriječava zamor mišića. Manjak oštećenja i upala mišića s Compressportom znači manje boli i neugode tijekom napora te spriječava zakašnjelu pojavu boli u kasnijem procesu opravka.

 

Permanent link to this article: http://www.polufinale.hr/columbia-store-arena-centar/