Split

LOKACIJA12080210_1656883674595628_4236468302740517634_o

EASY GOING STORE

MARMONTOVA 1

21000 SPLIT

 

KONTAKT

e-mail: marmontova1@polufinale.hr

 

Na Facebooku:

https://www.facebook.com/easy.going.store/?fref=ts

O TRGOVINI

Easy Going Store je mjesto gdje će se svaki zaljubljenik boravka na otvorenom osjećati dobrodošli. Naša misija je da omogućimo svojim korisnicima slobodu odabira između kvalitetnih svjetskih brandova orijentiranih za proizvodnju odjeće, obuće i opreme za boravak EGS01na otvorenom. Uvjereni smo da su Salomon, Columbia sportswear, Regatta , New Balance, Compressport mamac za svakog znalca koji voli svoje slobodno vrijeme iskoristiti na jedan odličan način − a to je odlazak u prirodu. Nemamo za cilj usku specijalizaciju za pojedine aktivnosti, ali svakako ćemo osluškivati Vaše potrebe i probati im udovoljiti, ali već sada u Easy Going Store prodavaonici možete na jednom mjestu pronaći kombinaciju Outdoor brandova koju ne možete pronaći nigdje drugdje u Hrvatskoj.

 

Dođite, uvjerite se i budite dio naše priče!


BRANDOVI

 

COLUMBIA SPORTSWEAR

Riječ je o obiteljskoj tvrtki koja je osnovana 1938. uColumbia-Logo Portlandu,Oregon − USA i startala je kao proizvođač šešira. Danas jedan od globalnih lidera u dizajnu, marketingu i distribuciji aktivne outdoor odjeće i obuće s distribucijom u više od 10.000 trgovina u preko 60 zemalja.
Brand je postavio pred sebe cilj da bude prepoznatljiv kao najinovativniji u proizvodnji odjeće i obuće za boravak na otvorenom. Njihov moto je da uloženi trud, kreativnost, strast i upornost mogu promijeniti svijet, te iz tog razloga    neprekidno isprobavaju nove stvari.

 

SALOMON

salomon_logoBrand koji smo još ne tako davno vezivali isključivo za zimske sportove i skije na kojima se Janica odvozila do 4 olimpijske medalje u Salt Lake Cityu. U međuvremenu se pozicionirao kao svjetski brand broj 1 u obući za trail
i treking. U samo 10 godina svojim inovacijama i kvalitetom došli su od nule do vrha. Upravo povodom te desete obljetnice izdaju posebno liniju svojih popularnih XA PRO tenisica koje ćete u Hrvatskoj u studenom imati priliku kupiti na vrlo limitirajučem broju prodajnih mjesta. Jedno od njih je naravno Easy Going Store.

 

REGATTA GREAT OUTDOORS

regatta_great_outdoors_logo_detailJoš jedna od perjanica dućana je svakako ovaj na našem tržištu nedovoljno zastupljen engleski brand koji spaja moderni dizajn i tehnološke prednosti koje vam omogućavaju da na otvorenom izgledate atraktivno, ali ujedno i da se osjećate vrlo konforno. Sami za sebe vole reći da ih je početkom 80-tih godina prošlog stoljeća bilo svega 12 koji su krenuli u avanturu. Bilo da ste planinar, biciklist, backpacker, vrtlar, kamper ili još jednostavnije da šećete psa ili da se s djecom igrate nogomet u dvorištu, Vi ste spremni na avanturu zvana Regatta.

 

COMPRESSPORT

logo_compressport_v3_0908-1Koristi od nošenja Compressport opreme tijekom aktivnosti ili faze oporavka dokazane su u praksi. No sam razvoj proizvoda prolazi kroz razne faze testiranja, pa tako i ono u laboratoriju. Compressport podupire mišiće i smanjuje vibracije uzrokovane udarcima o pod. Vibracije mogu uzrokovati oštećenje mišića te ubrzati zamor tijekom dugih napora. Compressport ograničava vibracije te time smanjuje mogućnost oštećenja mišića te spriječava zamor mišića. Manjak oštećenja i upala mišića s Compressportom znači manje boli i neugode tijekom napora te spriječava zakašnjelu pojavu boli u kasnijem procesu opravka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Permanent link to this article: http://www.polufinale.hr/easy-going-store/