EGS, partner centra Turbo Limač!

Ponosni smo vam predstavit suradnju Easy Going Store-a i Tenis i badminton centra Turbo limač! EGS je smješten u Arena Centru Zagreb, te je namijenjen svim ljudima sportskog duha  EGS nije klasični dućan badminton opreme, ali ćemo osluškivat vaše potrebe i maksimalno se potrudit ispunit ih. Od tehničko sportskog asortimana trenutačno u ponudi imamo brandove poput Salomon, Mizuna, Brooksa, Columbije, Compressporta i drugih.

 

 

Pripremili smo i prigodan popust za sve članove Tenis i badminton centra Turbo limač. Tijekom ožujka iskoristite 20% popusta na cjelokupan asortiman tekstila u Easy Going Store-u!

 

Za sve vas koji volite vrhunsku sportsku obuću pripremili smo posebnu ponudu fenomenalnih Salomon Sonic modela. Salomon Sonic jedne su od najlakših trening tenisica na na našem tržištu. Lake poput pera, brze, s izvrsnim prijanjanjem na podlogu i savršenom prilagodbom stopalu. Članovi Turbo Limača mogu Sonic Aero modele kupovati po cijeni od 600kn, dok Sonic Pro modele mogu kupovati po cijeni od 650kn.

Vidimo se u EGS-u!

Permanent link to this article: http://www.polufinale.hr/egs-partner-centra-turbo-limac/